ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ




ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ

Μια κηδεία είναι μια ειδική εκδήλωση, που σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει όχι μόνο σύμφωνα με τις καθιερωμένες παραδόσεις του λαού, αλλά με όλα τα απαραίτητα μέρη της τελετουργίας. Έκφραση της θλίψης για τον θάνατο.

Έτσι, εάν θέλετε να δείξει ότι ο εκλιπόντος θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά σας, ως μια σύνθεση  φυτών  είναι ιδανικά  τα πράσινα φυτά όλο το χρόνο στα κεραμικά δοχεία.  Άσπρου κέδρου η κυπαρίσσι. Ίριδες σε πολλές χώρες για αιώνες  να συμβολίζουν την ελπίδα για μια αναγέννηση. Έτσι βάζοντας  στον τάφο του αυτά τα λουλούδια, μπορείτε να υπογραμμίσετε τις σκηνές που αυτός ο άνθρωπος θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά σας.

Αν έχετε αποφασίσει να ξεκουραστούν στη μνήμη του εκλιπόντος μια δέσμη, τότε είστε ελεύθεροι να επιλέξετε  απολύτως όλα τα λουλούδια εποχής . Θα μπορούσε να είναι τριαντάφυλλα, ορχιδέες, τουλίπες, κ.λπ., η μόνη τροπολογία είναι το χρυσάνθεμο. Αυτό το λουλούδι στις χώρες της Ανατολής είναι ελαφρώς διαφορετική σύμβολο  από την κηδεία, έτσι εάν ο κληρονομούμενος ήταν κάτοικος της ανατολικές χώρες ή οπαδός  της μουσουλμανική θρησκεία, θα μπορείτε να επιλέξετε καλύτερα άλλα λουλούδια .


Στη χώρα μας, τα κύρια λουλούδια , τα οποία φέρει στην κηδεία ο κόσμος είναι γαρίφαλα και τριαντάφυλλα είναι σε γήινες αποχρώσεις. Και, αν γνωρίζετε τι χρώματα ήταν αγαπημένο στη ζωή, τότε θα πρέπει να κάνετε μια δέσμη από αυτά. Αυτά τα λουλούδια μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη και  λείπει από την ψυχή σας.